CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Nikoktilar Turisar
Country: Montserrat
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 6 November 2004
Pages: 487
PDF File Size: 12.10 Mb
ePub File Size: 10.84 Mb
ISBN: 725-5-86661-442-1
Downloads: 11900
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikasa

Svaki radni dan od 8. Aquasystem – Italija Aquasystem S. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od pupe do L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu.

Centrifugalne pumpe CL, CLP. – IMP Črpalke (Ljubljana). – Google Books

Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama. Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte.

  EPSON ACULASER C4200 SERVICE MANUAL PDF

Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. Elit inox – Centrifuglne Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Dozvolite da vam se predstavimo

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”.

Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.

Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. Pedrollo – Italija Pedrollo S.

HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi.

  ELECTROTERAPIA TERMOTERAPIA E HIDROTERAPIA PDF

Proizvodnja pumpi, filtera i armatura

Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni.

Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi.